Opinie

Poznaj opinie o naszym projekcie innych uczestników, którym już stworzyliśmy strony internetowe.

Współpraca z Atwi to przyjemność. Strona wykonana sprawnie z uwzględnieniem wszystkich sugestii. Dobór zdjęć i kolorów świetny. Jednym słowem strona SUPER. Teraz trzeba się jeszcze nauczyć to wszystko obsłużyć 😉
Polecam

Ewa Kisłowska
15/09/2022

Współpraca była Ok.
Strona spełnia moje oczekiwania i swoją rolę.

Bal Kreator
14/09/2022

Zdecydowaliśmy się na udział w projekcie i była to najlepsza z naszych decyzji. Wspaniała komunikacja, jasne informacje i szybki czas realizacji, profesjonalizm. Jednym słowem WOW.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy każdemu 😉

Easy Way
12/09/2022

Polecam współpracę z ATWI.
Zgłaszając się do projektu „student stworzy Ci stronę za darmo” nie sądziłam, że to działa i wysłałam numer telefonu z myślą, że nikt się nie odezwie😉 Po kilku dniach dostałam informacje, że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane. Nie miałam jeszcze założonej działalności i firma to zaakceptowała i postanowiliśmy wspólnie poczekać kilka miesięcy, żebym mogła wszystko sobie sama zaplanować jak ma wyglądać strona, co było bardzo na moja korzyść. Było troszkę więcej poprawek w danym momencie, ale firma stanęła na wysokości zadania. Już dziś mam piękna i wymarzona stronę internetową.

Pamela
26/08/2022

Gdybym wczesniej wiedziała ze powstawanie strony za współpraca z Atwi jest tak proste to z pewnościa strone miałabym duzo wczesniej. Bardzo szybki czas realizacji. Uwzględnione zostały dosłownie wszystkie moje prośby. Z czystym sumieniem serdecznie polecam.

Fotograf wspomnień Justyna Gawronska
22/08/2022

Dzięki współpracy z Atwi mam pierwszą stronę internetową dla mojej początkującej działalności. Mam nadzieję, że pomoże mi to dotrzeć do większej liczby potencjalnych Gości. Dzięki otrzymanemu od Atwi poradnikowi edycji strony będę mogła łatwo edytować zamieszczone tam treści co dla mojej działalności jest bardzo istotne. Uważam współpracę za owocną i miłą. Dziękuję bardzo.

Miło Mi Apartamenty Kołobrzeg
16/08/2022

Świetna współpraca i wspaniały efekt końcowy. Każdy szczegół dobrze dopracowany dzięki dobrej komunikacji. Z czystym sumieniem mogę polecić.

Ego Eimai Kamil Relidzyński Psycholog
12/08/2022

Komunikacja – bardzo dobra, strona – bardzo ładna. Moje wymagania i sugestie spełnione w 100%. Jedyny mankament to nie najwyższa szybkość ładowania witryny…

Jan Kincel
10/08/2022

Mimo drobnych problemów komunikacyjnych finalnie strona wyszła tak jak powinna, za co jestem ogromnie wdzięczna.

Weronika Cwanek
01/08/2022

Bardzo polecam współpracę z Atwi. Mam teraz profesjonalną stronę internetową, cały proces przebiegł sprawnie i strona została bardzo dobrze zaprojektowana 😊 Polecam także współpracę z Panem Michałem Zalewskim. Dziękuję za pełen profesjonalizm!

Anna Maria Slowart
01/08/2022

Współpraca podczas tworzenia sklepu przebiegała płynnie i szybko. Znakomity kontakt.

Wojtek
01/08/2022

Bardzo polecam współpracę z firmą Atwi. Moja strona została stworzona w profesjonalny sposób, jestem bardzo z niej zadowolona i podoba mi się. Moje sugestie zostały uwzględnione. Bardzo dobry kontakt i szybkie odpowiedzi na moje zapytania. Będę wszystkim polecać.

Marzena Krzesinska Fotografia
26/07/2022

Ogromnie polecam współpracę z ATWI !
Zgłaszając się do projektu „student stworzy Ci stronę za darmo” nie sądziłam, że to naprawdę tak działa 😉 Ale po kilku dniach o wysłania zgłoszenia dostałam telefon, że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane i działamy!
W ciągu miesiąca od pierwszych ustaleń, moja nowa strona została wstawiona na domenę.
Wygląda dokładnie tak, jak sobie to wymarzyłam <3
Jestem ogromnie wdzięczna za taką możliwość.
Teraz mogę rozwinąć skrzydła!
Dziękuję!

Mama Torciara
19/07/2022

Moja strona jest przepiękna. Odpowiednio dobrana grafika idealnie się komponuje z tematyką usług terapeutycznych strony. Czułam się zaopiekowana przez Panią Emilię, a Pani Daria odpowiadająca za projekt mojej strony zdecydowanie stanęła na wysokości zadania. A przyznam, że jestem wymagająca. Bardzo dziękuję za wspaniałą współpracę i pełen profesjonalizm.. Polecam.

Agata Niemkiewicz
19/07/2022

Dziękuje za stworzenie strony! Bardzo profesjonalna obsługa. Na pewno polecam skorzystać z usług firmy Atwi oraz sam mam zamiar wrócić w razie stworzenia kolejnej strony! Profesjonalizm, empatia i konkretne działanie!

Adrian
05/07/2022

Polecam współpracę 🙂 Strona została wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami.

Harmonia Justyna Wrzesińska
29/06/2022

Powiem szczerze, że podejmując współpracę byłam nieco sceptycznie nastawiona – a to dlatego, że wszystko wydawało się tak piękne , że aż niemożliwe – strona za darmo, same pozytywne opinie, zero negatywów – wydawało mi się to podejrzane, gdzieś musiał być haczyk…
Okazało, się że nie! Jestem baaardzo zadowolona ze współpracy, mimo, że byłam bardzo wymagającym klientem, z wymagającym projektem , moj project manager był bardzo cierpliwy i zawsze na bieżąco i z zadowoleniem (takie przynajmniej sprawiał wrażenie :)) odpowiadał na wszelkie moje pytania.
Czasowo cały projekt trochę się wydłużył, z różnych względów,ale nie miałam aż takiej presji czasu. Nie był też finalnie darmowy, bo mając usługę za darmo trzeba było ponieść koszt hostingu, ale ostatecznie jest to z korzyścią dla strony, więc nie ma co marudzić.
Przy okazji zamówiłam kilka dodatkowych usług i wtyczek m.in.optymalizację SEO, właśnie z uwagi na bezproblemową dotychczasową współpracę.
Polecam z całego serca!

Karolina z Hokus Pokus Home
26/06/2022

Współpraca z firmą Atwi to pełen profesjonalizm i rzetelność wykonania. Pracownicy odznaczają się również niebywałą cierpliwością i elastycznością do wszelkich zmian w projekcie🙂 Świetne pomysły kreatywność i ogromną wiedza! Polecam! Gorąco
Serdeczne podziękowania dla Project Managera Michał Zalewski

Szefinstal piotr Szewczyk
16/06/2022

Z całego serca polecam współpracę z firmą Atwi. Strona została stworzona szybko, profesjonalnie, na bardzo wysokim poziomie. Osoba tworząca stronę, brała pod uwagę wszelkie uwagi, szczegóły zaprezentowane przeze mnie w formularzu. Również należy podkreślić zaangażowanie, profesjonalizm oraz bardzo dobry kontakt z Project Menagerem (Panem Michałem Zalewskim).

Żaneta
14/06/2022

Żmudna współpraca zakończona sukcesem 🙂 Na początku małe trudności w spełnieniu naszych oczekiwań, ale po konstruktywnych uwagach efekt końcowy osiągnięty. Podziękowania oddzielne dla Project menagera – Michała Zalewskiego 🙂

Kancelaria LEX LEGALE
12/06/2022

Współpraca z firmą Atwi to pełen profesjonalizm i rzetelność wykonania. Pracownicy odznaczają się również niebywałą cierpliwością i elastycznością do wszelkich zmian w projekcie🙂 Świetne pomysły kreatywność i ogromną wiedza! Polecam!

Olga
10/06/2022

Polecam projektowanie stron www przez Atwi.Profesjonalnie,bardzo dobry kontakt oraz indywidualne podejście.Jestem zadowolona z pięknej strony internetowej 🙂.Firma pomaga również w prowadzeniu strony,jak również pomaga ją pozycjonować w Google 🙂Czyli pełna obsługa.

Oldzi Osobista Stylistka Wizerunku
09/06/2022

Polecam! strona wykonana sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Sprawny kontakt i profesjonalne podejście! Efekt finalny bardzo mnie zadowala.

So Easy Design
26/05/2022

Młodzi ludzie to otwarty umysł, chęci do tworzenia czegoś nowego i zapał do pracy.
Tych wszystkich zalet nie zabrakło Panu Jakubowi, który stworzył dla nas niepowtarzalną, przejrzystą i spełniającą nasze oczekiwania stronę. Koordynatorem był Pan Marcin Dygdała, z którym współpraca przebiegała wzorcowo!!!
Potrzebowaliśmy stronę internetową dla wchodzących powolutku na polski rynek terapii wodorem molekularnym.
Z racji tego, że jest to nowość, z którą większość ludzi nie miała kontaktu, zależało nam na stworzeniu strony, która pozwoli naszym klientom w łatwy i przyjemny sposób poznać właściwości i zalety terapii wodorowych.
Z ekipą z ATWI udało się to w 100%
Kontakt idealny, strona przepiękna, wszystkie nasze sugestie uwzględnione. Po przedstawieniu projektu zdecydowaliśmy się jedynie na zamianę kilku zdjęć. Reszta wyszła idealnie!
Pan Marcin zawsze chętny do pomocy i cierpliwie odpowiadał na setki moich pytań.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów pracy ekipy i będziemy ich wszystkim polecać!!!

HYDROMEDICA Centrum Terapii Wodorem
17/05/2022

Bardzo polecam!
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, bezproblemowy kontakt, mega szybka realizacja.
Strona wygląda dokładnie tak, jak chcieliśmy. Każda nasza sugestia została wprowadzona w życie w tempie ekspresowym.
Stały kontakt z nadzorującą projekt, Pani Dario dziękujemy za cierpliwość, pomoc i doradztwo!
Polecamy współpracę z Atwi, naprawdę warto im zaufać.

Agnieszka
17/05/2022

Kliknąłem na link na fb i zadziała magia 🙂 Faktycznie było tanio, szybko i zgodnie z oczekiwaniami. W mojej gestii było tylko wypełnić formularz, dodać zdjęcia i opisy zakładek. Miły kontakt, informowanie o każdym kolejnym kroku, szybkie poprawki i oto jest moja strona internetowa w zaledwie 10 dni 😉

BR ANALITIX
29/04/2022

Bardzo wysoko oceniam współpracę z Atwi przede wszystkim za pełen profesjonalizm oraz doskonale zrozumienie moich potrzeb. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, jestem bardzo zadowolona ze strony. Polecam!

Nataliia
15/04/2022

Super, szybko, sprawnie. Stronka zrobiona z gustem wedlug wytycznych. Goraco polecam!

Virtuelle Ameise- Magdalen Prandzioch
15/04/2022

Strona jest idealna. Spełniła moje oczekiwania w 100%. Koordynatorem był pan Marcin Dygdała, który jest profesjonalistą! Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu. Proszę nie zwracać uwagi na fałszywe, negatywne opinie, które sieją zamęt i wątpliwości. Są pisane zapewne przez konkurencję. Firma jest solidna i godna zaufania. Przekonałam się o tym i jestem wdzięczna za wymarzoną stronę! Pozdrawiam

Edyta
03/04/2022

Polecam, wszystkie moje wytyczne zostały zawarte

Projekt Usta
03/04/2022

Polecam 🙂 Sklep internetowy zrobiony szybko i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt z opiekunem przez cały czas realizacji

Bulldogram
03/04/2022

Jestem zadowolona ze współpracy z Atwi i panią Darią, która nadzorowala wykonanie mojej strony. Wyszło bardzo ładnie. Polecam

Irena
27/02/2022

Jestem zachwycona zarówno stroną jak i przemiłym podejściem. Wszystkim serdecznie polecam współpracę, warto! 10/10

Tuszyk tattoo
25/02/2022

Współpraca sprawna i sympatyczna. Szybka realizacja. Polecam 🙂

Małgorzata
04/02/2022

Witam
mocno polecam współpracę z firmą, korzystałam z ich usług i opiekowała się moją stroną pani Justyna. Bardzo konkretna, działająca sprawnie i wyrozumiała. Polecam! obsługa szybka i efektowna, podpowiedzi oraz sugestie były uwzględniane . Szczerze polecam współpracę!

Jus-bud
18/01/2022

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą ATWI.
Wszyscy koordynatorzy prowadzący sprawę stworzenia strony to prawdziwi profesjonaliści!
Strona WWW po przesłaniu wszystkich materiałów powstała bardzo sprawnie.
Jestem zadowolona z tej współpracy 🙂
Bardzo polecam <3

Slavograjka
15/01/2022

Polecam gorąco 🙂
Strona na potrzeby biura architektonicznego, wykonana zgodnie z wytycznymi i zamierzeniami.
Współpraca bardzo płynna i sprawna – na odpowiedzi i poprawki nie trzeba długo czekać.
Manager projektu – Pan Mateusz – wszystko rzeczowo wyjaśniał i starał się wykonać wszystkie uwagi jak najlepiej. Efekt pracy jest bardzo dobry 🙂

Darek
14/01/2022

Gorąco polecam współpracę z firmą Atwi. Strona internetowa wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami i wskazówkami. Strona spełnia moje wymagania, za co serdecznie dziękuję przede wszystkim mojemu opiekunowi, Panu Edgarowi. Usługa stworzenia strony została wykonana profesjonalnie na najwyższym poziomie oraz w bardzo szybkim czasie. POLECAM!!!

Ewelina
09/01/2022

Szczerze polecam.

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Odpowiedzi na nurtujące mnie pytania udzielane były bardzo szybko oraz niezwykle szczegółowo. Strona została wykonana w 100% zgodnie z moimi wytycznymi i założeniami. Wszystkie poprawki natychmiast realizowane.

Ogromny plus za czas, wykonanie oraz zaangażowanie 🙂 Jestem bardzo zadowolona!

Estetica Salon Piękności
13/12/2021

Polecam. Bardzo szybko i rzetelnie wykonane. Bardzo dobra pomoc i szczegółowe instrukcje. Kontakt również bardzo dobry. Wszystko zostało bardzo szybko zrealizowane i strona jest bardzo profesjonalna

Maciej
04/12/2021

Super kontakt, stronka czytelna profesjonalna. Polecam:)

Małgorzata
29/11/2021

Stronka internetowa została w szybki sposób stworzona, bardzo mi się podoba. Bardzo owocna i dobra współpraca, polecam każdemu.

Monika
29/11/2021

Bardzo przyjemna współpraca, szybki kontakt i pełen profesjonalizm.

Grzegorz Olszówka
12/11/2021

Super kontakt z supportem i zadowalające wykonanie zlecenia.
Polecam 🙂

Rafał
04/11/2021

Bardzo dobra współpraca. Szybki kontakt jak i realizacja. Pomocni i kontaktowi. Polecam Atwi do wykonania strony internetowej.

Agnieszka
27/10/2021

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy! Ciągły kontakt, poprawki zostawały wykonywane w szybkim czasie, a w razie większych problemów można było je rozwiązać i porozumieć się telefonicznie bez problemu. Serdecznie polecam, stronka wyszła świetnie!

Martyna
12/10/2021

Dobra współpraca, profesjonalizm i świetny efekt! POLECAM 🙂

Karolina
30/09/2021

Serdecznie polecam współpracę z firmą Atwi. Super zrobiona strona, szybko, sprawnie, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt ze strony Project Managera ( Pan Mateusz Grabala).

Gorąco polecamy!

Natalia
27/09/2021

Witam
mocno polecam współpracę z firmą, korzystalam z ich usług i opiekowała się moją stroną pani Daria Kamińska. Bardzo konkretna, działająca sprawnie i szybko reagująca. Polecam! obsługa szybka i efektowna, podpowiedzi oraz sugestie były uwzględniane a ponieważ ja jestem bardzo „drewniana” jeśli chodzi o obsługę komputera więc w pełni korzystałam z umiejętności i obsługi. Szczerze polecam!
Dorota Koch

Dynamika ciała - dynamika życia
06/09/2021

Strona została stworzona sprawnie i wszelkie poprawki były nanoszone w bardzo szybkim czasie.
Z Panią Darią Kamińską, która nadzorowała cały projekt pracowało mi się idealnie 🙂 Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z efektu końcowego, z czystym serduchem POLECAM!!!

Sandra
forma45

forma45
03/09/2021

Dziękujemy za profesjonalne podejście oraz przygotowanie dla nas strony internetowej, która wygląda dokładnie tak jak oczekiwaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy oraz efektu końcowego. Bardzo miły kontakt i obsługa ze strony Project Manager, Pani Darii Kamińskiej. Zdecydowanie polecamy skorzystanie z usług Atwi.
Pozdrawiamy

Face to Face Basketball
16/08/2021

W 100% możemy polecić współpracę z Atwi. Jesteśmy zadowolone zarówno ze strony wizualnej jak i funkcjonalnej strony. Spełnia ona nasze oczekiwania. Podczas całego projektu miałyśmy bezpośredni kontakt z prowadzącymi nasz projekt oraz mogłyśmy liczyć na sugestie w zakresie działania strony. 🙂

PANTHER BUSINESS
07/08/2021

Serdecznie polecam!
Płynna komunikacja. Czasy realizacji projektu zgodnie z pierwotnymi ustaleniami. Żadnych mankamentów.

Szymon Gaura
07/08/2021

Bardzo dziękuje za współpracę z naprawdę szybkim terminem realizacji 🙂 Wszystko zgodnie z tym co znajdowało się w formularzu. Stały kontakt i błyskawiczne poprawki. Polecam 🙂

WFS
03/08/2021

Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej współpracy z firmą Atwi. Wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami i umową. Firma posiada fenomenalne podejście do klienta, które owocuje jego zadowoleniem. Mogę każdemu polecić współpracę z firmą Atwi.
Dziękuję Państwu za tak profesjonalną stronę 🙂

Marcin Kaźmierski
03/08/2021

Jestem zadowolona z efektów współpracy. Od początku kontakt z project managerem był bardzo dobry. Wszelkie moje uwagi zostały uwzględnione oraz drobne poprawki zostały naniesione natychmiastowo. Serdecznie polecam!

Health Way Adrianna Żarnowiecka
19/07/2021

Praca z panią Darią Kamińską to była sama przyjemność. Wykazała wiele cierpliwości i chęci do pomocy, dzięki temu wspólnymi siłami stworzyłyśmy projekt z którego obie możemy być dumne! Gorąco polecam!

Etutej Daria Chachuła
16/07/2021

Strona internetewa spełnia moje oczekiwania.
Współpraca przebiegała w miłej i zrozumiałej atmosferze.
Polecam
Ewa Malendowska

Ewa
07/07/2021

Bardzo polecam! Kontakt z project managerem był szybki i bezproblemowy. Wykonanie dobre i zgodne z wytycznymi – nasza strona wygląda tak, jak chcieliśmy! Poprawki szybkie i również bezproblemowe. Dzięki tej firmie utworzyliśmy naszą pierwszą stronę internetową, dzięki czemu możemy w przejrzysty sposób zaprezentować naszą ofertę oraz dotrzeć do nowych klientów. Współpraca była bardzo prosta i przyjemna.

Michał Zacharuś
02/07/2021

Oferta współpracy doskonale przemyślana. Nie ukrywam, że byłam zaskoczona profesjonalizmem tak młodej osoby jak Pan Marcin Dygdała. Wszystkie potrzeby zostały uwzględnione. Czas odpowiedzi szybki. Szczerze polecam!

Katarzyna
01/07/2021

Jestem zadowolona z przebiegu współpracy, zarówno na poziomie efektu, jak kontaktu. Polecam serdecznie.

Paula
01/07/2021

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Strona spełnia wszystkie moje oczekiwania. Gorąco polecam!

Kinga
01/07/2021

Strona jest idealna, dokładnie taka jak sobie wymarzyłam. Miałam wspaniałego opiekuna projektu. Polecam z czystym sercem!

The Female - kobiecy styl planowania
23/06/2021

Strona została wykonana bardzo szybko. Bardzo dobry kontakt z Panem Adamem, który nadzorował wytworzenie strony.

Kuźnia Oldsmobile
22/06/2021

Polecam, strona zrobiona szybko, sprawie, wszystko według moich wytycznych.

GeoLine
15/06/2021

Bardzo dobra współpraca i kontakt.
Miła obsługa (Klaudia i Edgar).
Style – świetne wykonanie.
Responsywność na poziomie.
Dobór grafiki, galerii i ich rozmieszczenie – idealnie.
Utworzenie podstron i innych elementów, takich jak szablon, favicon – perfekcja!
Polecam ATWI.PL – jeśli planujesz otworzyć biznes – responsywna strona, to podstawa!

iFiX-PC.NET
10/06/2021

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, fachowa obsługa. Strona internetowa wykonana wg wytycznych, dobry kontakt z koordynatorem projektu. Zamierzony efekt został osiągnięty.
Warunki współpracy bardzo jasno przedstawione i miła, bezproblemowa pomoc. Serdecznie polecam.
Pozdrawiam.

Spółdzielnia Mieszkaniowo Lokatorsko Własnościowa
31/05/2021

Dziękuję wam za wspaniałą stronę. Świetny był z wami kontakt A w szczególności z panią Justyną.
Pozdrawiam

Tomasz
08/05/2021

Jestem bardzo zadowolony zarówno ze strony jak i z obsługi klienta. Wszystko zgodne z ustaleniami i wytycznymi. Termin realizacji zachowany, poprawki wykonane w terminie.
Pomoc i odpowiedzi na pytania na każdym etapie.
Z całą odpowiedzialnością polecam.
Projekt Manager Daria Kamińska 100% satysfakcji pozdrawiam.

InterSat
04/05/2021

Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej strony internetowej. Świetny kontakt, sprawne poprawki i cała nasza strona internetowa stworzona tak jak chcieliśmy. Polecam współpracę z Panem Edgarem.

Lubo
02.05.2021

Luxer
03/05/2021

Współpraca przebiegła bardzo pomyślnie. Szybka i konkretna obsługa. Strona wykonana świetnie, dokładnie tak jak oczekiwałem. Miły kontakt i obsługa ze strony Pani Darii Kamińskiej. Serdecznie polecam 🙂

Kamil
26/04/2021

Strona została wykonana bardzo szybko. Bardzo dobry kontakt z Panem Adamem, który nadzorował wytworzenie strony. Myślę że jest to ciekawe rozwiązanie dla osób chcących postawić swoją pierwszą stronę w internecie.

Kamila
26/04/2021

Bardzo dobra współpraca z Project Managerem i profesjonalne podejście. Wszystkie poprawki zostały uwzględnione. Dziękujemy.

Agnieszka
21/04/2021

Osobą, która zajmowała się naszą firmą, była Pani Justyna. Przede wszystkim jesteśmy zadowoleni z płynności współpracy oraz kontaktu z przedstawicielem, czyli z Panią Justyną. Od samego początku wszystkie instrukcje były przekazywany w sposób jasny i rzeczowy. Wszelkie wątpliwości były rozwiązaywane na bieżąco. Co więcej, efekt końcowy jest zachwycający. Serdecznie polecamy skorzystanie z usług oferowanych przez firmę, a także współpracę z Panią Justyną.

P.P.U ENERGOREM Sp. z o.o.
19/04/2021

Jestem bardzo zadowolona 🙂 dziękuje serdecznie za pomoc i współpracę 🙂

Pani z warzywniaka
17/04/2021

Serdecznie polecam👍 Strona stworzona szybko i profesjonalnie, do tego z fachowym doradztwem

sdsmeble
31/03/2021

Oferta wykonania strony przez atwi.pl było dla mnie miłą niespodzianką, nie dość, że znaleźli mnie praktycznie sami (zobaczyłem reklamę tworzenia darmowych stron na relacji IG i odpisałem w dwóch słowach, że chciałbym sklep internetowy, po Paru dniach oddzwoniono do mnie i przedstawiono ofertę), to jeszcze całe przedsięwzięcie przebiegło bardzo profesjonalnie. Klienci mówią że mają zaufanie do sklepu już po wejściu na stronę główną, także więcej chwalić chyba nie trzeba ;P. Pozdrawiam, polecam i dziękuję!

Revgen Przemysław Kardynia
21/03/2021

Kochani, serdecznie polecam współpracę z tą firmą. Mega profesjonalizm, wysoka kultura osobista w stosunku do klienta i usługi na najwyższym poziomie. Współpraca przebiegała bardzo sprawnie, koordynator, który opiekował się moją stroną mega sympatyczny i cierpliwy człowiek. Strona również przesłana w umówionym czasie, wykonana zgodnie z moimi oczekiwaniami i sugestiami. Dziękuję Wam serdecznie, jestem zadowolona.
Anna Cybulska.

Kancelaria Anna Cybulska
08/03/2021

Witam.
Od samego początku profesjonalne podejście. Wszelkie informacje oraz instrukcję. Wszystko w porządku. Realizacja projektu i proces super. Polecam wszystkim

Bosto Pracownia Stolarska Bogdan Skwarecki
03/03/2021

Moja strona internetowa w końcu wygląda tak jak zawsze chciałam. Wszystko przebiegło pomyślnie. Kontakt z koordynatorem strony- rewelacja – szybko, zwięźle i na temat. Strona powstała bardzo szybko. Opanowanie obsługi strony trochę zajęło, ale efekt końcowy jest świetny 🙂
Polecam bardzo!

Dorota
24/02/2021

Dziękuję za opracowanie strony mojej pracowni, jestem bardzo zadowolona ze współpracy i bardzo polecam wsparcie atwi 🙂

Katarzyna Zając
24/02/2021

Dziękuję za stworzenie mojej różowej strony internetowej 🙂 stały kontakt z koordynatorem, rzetelne wykonanie i zastosowanie poprawek 🙂 polecam

Olala party
23/02/2021

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wszystko zgodnie z wytycznymi, jestem bardzo zadowolony ze stworzonej strony. Polecam !!
Pozdrawiam serdecznie Piotr

La Casa - Design
23/02/2021

Serdecznie polecam każdemu! Warunki współpracy korzystne i od samego początku bardzo przejrzyste. Zawsze mogłam liczyć na kontakt z koordynatorem, który niestrudzenie odpowiadał na moje pytania. Samo wykonanie naprawdę extra! Pięknie zrealizowali to co kiełkowało w mojej głowie. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z ich usług 🙂

Veganacja
22/02/2021

Miłym zaskoczeniem okazała się prawdziwość ogłoszenia na które natknęłam się na FB. Początkowo ostrożnie podeszłam do oferty, jednak po jej zaakceptowaniu wszystko nabrało odpowiedniego tempa. Koszty na przyzwoitym poziomie, przejrzyste warunki. Do tego pomoc na każdym etapie. Współpraca przebiegała pomyślnie i z zadawalającym efektem końcowym. Kontakt z firmą bezproblemowy, jeśli nie odbierają, to oddzwaniają. Instrukcje są podane w sposób zrozumiały. Stworzona strona wygląda profesjonalnie i jest funkcjonalna. Były co prawda poprawki, ale udało się osiągnąć zamierzony efekt. Polecam współpracę z tą firmą.

Renata
18/02/2021

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy podczas tworzenia strony www. Polecam.

Łukasz grafik komputerowy
18/02/2021

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy podczas tworzenia strony www.Efekt końcowy taki jak oczekiwałem. Wszystko przebiegło sprawnie, dobry, kontakt z koordynatorem projektu. Wszystkie poprawki dokładnie zostały uwzględnione. Strona taka jak oczekiwałem, brawo dla studenta.

Serdecznie polecam i pozdrawiam
Łukasz Rybka

Łukasz Rybka
18/02/2021

Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno ze strony jak i z obsługi klienta 🙂 wszyscy byli bardzo mili i pomocni a strona została zrealizowana zgodnie z naszymi oczekiwaniami 🙂

Tomasz Syguła

Elektryczni JTS

Tomasz Syguła
15/02/2021

Pan Edgar jest komunikatywny,konkretny i sprawny. Dziękuję za współpracę.

Marta
13/02/2021

Powstaje profesjonalna, wielowątkowa strona.Projekt był trudny, nietypowy, koncepcja rozwiązań technicznych i merytorycznych rodziła się i uszczegóławiała w trakcie współpracy.Zamierzamy ją kontynuować przy różnych nowych wariantach naszej działalności.
Fundamentalną rolę w tym procesie tworzenia tego naszego wspólnego dzieła odegrał p. Marcin koordynujący współpracę,który miał nie łatwe zadanie.Serdecznie, sprawnie z cierpliwością i dużą kulturą osobistą, empatią, rozwiązywał wszystkie problemy, które w trakcie realizacji się pojawiały. Razem podejmowaliśmy nowe zagadnienia, odpowiadał na pytania, pomagał przy nauczeniu się obsługiwania niektórych elementów strony.Był i jest bardzo pomocny i kompetentny.To twórcza , nie schematyczna praca i bardzo mu za to dziękuję.Będę z Państwem w kontakcie, ponieważ mam nadzieję ,że strona i cel jej powstania będą żyły i będą ewoluować.Serdecznie polecam współpracę z p.Marcinem i z firmą.To wspólne odkrywanie i budowanie nowych rozwiązań.Polecam takie wspólne wyzwania i nowe odważne projekty.To profesjonalny proces współpracy i tworzenia.Teraz zamykamy pierwszy etap.Mam nadzieję przed nami następne projekty.
Łączę wyrazy szacunku i serdecznie pozdrawiam Państwa!

Anna Bojarska -Urbańska
Prezes Fundacji Piwnica Poetycka ENS
na Rzecz Kultury i Dziedzictwa Narodowego

Warszawa 12.02.2021

Fundacja PIwnica poetycka ENS na RZecz Kultury i Dziedzictwa Narodowego
13/02/2021

Strona utworzona zgodnie z wytycznymi z formularza. Polecam opiekuna strony Pana Edga, bezproblemowy kontakt i szybka reakcja na wszelkie uwagi i poprawki.

Jędrzej
13/02/2021

Ja również polecam, profesjonalne podejście do tematu.

Adam
12/02/2021

Wszystko zgodnie z wytycznymi, jestem bardzo zadowolony ze stworzonej strony. Pozdrawiam serdecznie!

Przychodnia Lekarska ARMED
12/02/2021

Bardzo przyjemna współpraca, której efektem jest strona o jakiej marzyłam. Mogłam liczyć na rzetelność i pomoc, a przede wszystkim szybką realizację zadania. Serdecznie polecam.

Magdalena
12/02/2021

Nawiązaliśmy współpracę z ATWI w ramach projektu, gdzie studenci pracowali nad swoim warsztatem designerskim, tworząc portfolio na konkretnych przykładach.

Jako Studio Kom 53 zajmującym się holistycznym podejściem do psychiki i fizyczności człowieka – mamy grono specjalistów z tej dziedziny, jednak umiejętności technicznej budowania strony www nikt z nas nie posiadał.

Tutaj mogliśmy liczyć na pomoc ATWI. Sprawna komunikacja oraz chęć zrozumienia potrzeb klienta to coś co sprawiło, że współpraca została pozytywnie przez nas zapamiętana.

Studio Kom 53
12/02/2021

Jako że nie jestem już młodym człowiekiem podchodzę z rezerwą do reklam, ofert stworzenia czegokolwiek…i to jeszcze za darmo 🙂 A jednak życie niesie cały czas niespodzianki… Taką bardzo pozytywną niespodzianką dla mnie była współpraca z Wami przy tworzeniu strony internetowej dla koła PZW. Od zgłoszenia się do projektu, poprzez etap przygotowań do otrzymania we władanie gotowej strony cały czas czułem, że jestem w „dobrych rekach”. Wszystkie moje niejasności oraz wątpliwości były profesjonalnie i absolutnie bez zwłoki „wyłożone” przez Pana Mateusza. Graficznie i merytorycznie projekt przeszedł moje wyobrażenie. Bardzo dziękuję za współpracę 🙂 Następną stronę internetową ( a jest w planach) chcę i będę realizował tylko z zespołem Pana Mateusza.
Pozdrawiam Wszystkich, którzy uczestniczyli przy tworzeniu mojej strony 🙂

Sylwester
12/02/2021

Strona wygląda profesjonalnie.
Dziękujemy za współpracę.

Rubikon Profesjonalna zabudowa wnętrz
12/02/2021

Serdecznie polecam ! Świetna obsługa, sprawny kontakt. Wszystkie oczekiwania spełnione w trybie natychmiastowym. Rewelacja 🙂

P.W . Jacek Pietraszkiewicz
10/02/2021

Polecam współpracę z firmą ATWI. Pełen profeslonalizm oraz zaangażowanie w realizację zadań, przekładaja się na jakość świadczonych przez nią usług. Stworzana dla mnie strona internetowa spełnia wszelkie moje oczekiwania.
Dziękuję za udaną współpracę.

Kancelaria Adwokacka Adwokat Magdalena Borowiec
06/02/2021

Jestem bardzo zadowolona zarówno ze strony jak i z obsługi klienta 🙂 wszyscy byli bardzo mili i pomocni a strona została zrealizowana według moich wytycznych 🙂

Marta Wiewióra Make Up
27/01/2021

Dziękujemy za realizację strony 🙂 wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie a strona wyszła pięknie 🙂 wszystkim polecamy współpracę z Atwi 🙂

Lumos Design
27/01/2021

Współpraca przebiegła pomyślnie. Wszystkie poprawki dokładnie zostały uwzględnione. Strona wygląda interesująco na tle obecnych standardów. Polecam 🙂

Ubezpieczenia Paulina Wilczak
27/01/2021

Polecam serdecznie!! Strona internetowa bardzo ładna, funkcjonalna, spełnia moje oczekiwania w 100%. Miła współpraca i dobry kontakt z menagerem projektu. Profesjonalne podejście do tematu.

Justyna
22/01/2021

Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej strony. Współpraca układała się bardzo dobrze, miły kontakt z project managerem i bardzo szybie reakcje na wszelkie zapytania i prośby, dopełniają poziom zadowolenia z efektu końcowego 🙂 Polecam Atwi.pl!

Liga Odkrywców
08/01/2021

Szybko oraz profesjonalnie. Serdecznie polecam. Proszę zajrzeć na stronę, by się przekonać!

MPB-TEAM
08/01/2021

Stworzona strona spełnia moje oczekiwania, jest przejrzysta, intuicyjna, nowoczesna. Współpraca z Panią Zuzanną, jak i z Panem Mateuszem układała się bardzo dobrze, a komunikacja przebiegała bezproblemowo. Usługi tej firmy polecam każdemu, kto chciałby stworzyć swoją własną stronę internetową

Kamil
05/01/2021

Strona prosta w obsłudze. Po wprowadzeniu poprawek jest ok. Dziękuję za współpracę.

ŻURAWSKA INTERIOR
05/01/2021

Jestem zaskoczony szybkością wykonania strony oraz samym projektem. Dokładnie według wytycznych. Kontakt bez zarzutu. Gorąco polecam!

Terapia Wysocki
29/12/2020

Stworzyli bardzo ładną, prostą w obsłudze i multimedialną stronę. Co najważniejsze podoba się naszym klientom. Pozdrawiamy Team Kącik Zapachów – Twoja Perfumeria Online

Kącik Zapachów - Twoja Perfumeria Online
29/12/2020

Co tu napisać. Wspaniali ludzie. Zawsze można liczyć na ich pomoc. Polecam.

Oliver Vanini-Naji
Scenarzysta Filmowy

Oliver Vanini-Naji
26/12/2020

Obsługa klienta, jakość i szybkość wykonania strony sprawiają, że firma jest godna polecenia.

choinki-online.com
26/12/2020

Strona jak milion dolarów, nie ma co pisać to trzeba zobaczyć.

Aleksander Majdański Photography
20/12/2020

Strona zaprojektowana według wytycznych, została wykonana poprawnie i spełnia wszystkie oczekiwania. Bardzo dobry kontakt z prowadzącym. Dziękuję i pozdrawiam.

BIM-PLAN Paweł Działowski
09/12/2020

Przede wszystkim bardzo dobry kontakt. Konkretne pytania, konkretne odpowiedzi, szybka realizacja. Dobra wizualizacja strony i estetyczny wygląd. Do samodzielnej obsługi trzeba jednak poznać troche program, aby strona dobrze funkcjonowała i miała odpowiednie pozycjonowanie. Pozdrawiam załogę 🙂

Agnieszka Włoka-Wysocka
04/12/2020

Strona wykonana zgodnie ze wszytskimi instrukcjami, szybko, estetycznie, bezproblemowo. Polecam.

Joanna
25/11/2020

Strona utworzona szybko i zgodnie z oczekiwaniami, polecam!

Jan Kacperczyk
23/11/2020

Polecam, miła obsługa, dobry kontakt i fajnie wykonana strona.
Dzięki ich pomocy mogę teraz profesjonalnie pomagać innym 🙂

Mateusz
21/11/2020

Dziekuje za wspolprace.

Mgdalena
21/11/2020

Strona zaprojektowana zgodnie z moimi wytycznymi. Dobra współpraca. Serdecznie polecam!

PASJA
18/11/2020

Dzień dobry! Stronka została przygotowana sprawnie i szybko według wskazówek. Jest fajna i czytelna. Zmiany zostały dokonane według życzeń. Pasowałoby jednak odrobinę więcej interakcji, żeby taki laik w temacie budowy stron www jak ja mógł pełniej zrozumieć jakie są możliwości. Cudownie by było również dostać więcej informacji na temat obsługi edycji strony. Polecam i pozdrawiam!

Kopalniasztukibochnia
18/11/2020

Strona została wykonana według moich oczekiwań . Wykonana w krótkim czasie , polecam !

Tup tup buciki
17/11/2020

Jestem bardzo zadowolona z przyjemniej oraz sprawnej współpracy. Strona została przygotowana szybko oraz odpowiadała moim założeniom. Wszystkie uwagi zostały wzięte pod uwagi. Nie zostałam zaskoczona żadnymi dodatkowymi kosztami – zapłaciłam za hosting oraz założenie strony, a wszystkie dodatkowe opcje i rozszerzenia zostały rzetelnie przedstawione jako możliwości ‚za dopłatą’ – to ogromny plus w czasach pojawiającej się dzisiaj w firmach komunikacji ukrytych kosztów.

Natalia
11/11/2020

W ramach współpracy z Atwi otrzymałam piękną, a przede wszystkim funkcjonalną stronę internetową (bloga).
Pewnego dnia wypełniłam formularz wyświetlający się na Instagramie, w którym krótko opisałam swoją działalność, i właściwie o tym zapomniałam, mając przeświadczenie, że na tym świecie nie ma nic za darmo. Po kilku dniach odezwał się do mnie p. Adrian, ustaliliśmy szczegóły współpracy, podpisaliśmy umowę i otrzymałam formularz, w którym mogłam przedstawić swoje pomysły. Jedyne koszty, jakie poniosłam, to wykupienie domeny i hostingu, ponieważ to moja pierwsza strona www. Następnie rozpoczęła się moja współpraca z p. Adamem. Gotową stronę otrzymałam w ekspresowym tempie. Potem nastał czas drobnych poprawek, które również zostały wprowadzone bardzo szybko.
Strona wygląda bardzo profesjonalnie, spełniła moje wszystkie oczekiwania. Współpraca przebiegła w bardzo miłej atmosferze, otrzymywałam odpowiedzi na każde pytanie czy wątpliwość. Polecam!

Katarzyna Krzykwa/Spółkowy prawnik
04/11/2020

Strona wygląda bardzo elegancko.
Jestem zadowolony z rezultatu.

Adwokat Maciej Wawer
31/10/2020

W miarę dobra współpraca, a wszystko przez te nie odbieranie telefonów (szkoda bo komunikatywność to BARDZO ważna rzecz) Strona była długo robiona ponad czas. Ale suma sumarum, efekt końcowy wyszedł WOW nie spodziewałem się. Serdecznie polecam

Scooptime
24/10/2020

Bardzo miła współpraca. Strona wykonana profesjonalnie, zgodnie z moimi sugestiami. Łatwa komunikacja .
Gorąco polecam !!!

Aneta
01/10/2020

W zasadzie kliknęłam bez żadnej wiary w link. Spodziewałam się, że odezwie się jakaś firma, która pod przykrywką „za darmo” zechce mnie naciągnąć. A to co robię to raczej hobby, więc nie stać mnie na naciągaczy. Gdy opłaciłam hosting widziałam lekko drwiącą minę mojego partnera. A potem? a potem to ja patrzyłam na niego z lekko drwiącą miną gdy szkicował zarys strony. Wszystkie pomysły przelałam na podany formularz i czekałam. Dosłownie po kilku dniach otrzymałam maila z linkiem do strony. Zajrzałam tam i… zamarłam. Tak to było to, projekt dosłownie był taki jaki chciałam, nawet lepszy na zasadzie im mniej tym lepiej. Byłam mega zaskoczona, potrzebowałam kilku dni aby ochłonąć. Nie pomyślałabym, że ktoś może tak wiernie odzwierciedlić moje pomysły, moje myśli – jak by był w mojej głowie. Kontakt szybki i bezproblemowy. Pomoc przy edycji strony krok po kroku. Po prostu super!:-)

Agnieszka Ptaszkowska
26/09/2020

Strona została wykonana profesjonalnie, wszystkie nasze uwagi i sugestie szybko znajdowały odzwierciedlenie w stronie. Kontakt bardzo dobry. Współpraca owocna, przebiegała ze zrozumieniem z każdej ze stron. Jesteśmy zadowoleni i dlatego polecamy każdemu wahającemu się 🙂

KSnRON Tęcza
26/09/2020

Bardzo miła obsługa. Kontakt bezproblemowy.
Strona internetowa śliczna. Profesjonalnie wykonana.
Polecam 🙂

Amigo Dogs - Psi Dietetyk
26/09/2020

Strona została wykonana lepiej niż sobie wyobrażałam! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Państwa firmą. Dziękuję za profesjonalne podejście. Polecam!

B.O.R.T. "Podgórze"
17/09/2020

Bardzo polecam ! Strona wykonana zgodnie z wytycznymi, kontakt super, poprawki zrealizowane w ekspresowym tempie.

Marika
14/09/2020

Jestem bardzo zadowolony, zarówno z przebiegu współpracy, jak i z efektu. Komunikacja z wykonawcą przebiegała bezproblemowo, wszystkie moje prośby i uwagi zostały uwzględnione. Strona spełnia moje wszystkie oczekiwania. Z czystym sumieniem polecam!

Łukasz
14/09/2020

Strona internetowa została wykonana profesjonalnie. Mimo kilku poprawek jestem bardzo zadowolony. Kontakt z klientem oraz miła obsługa na najwyższym poziomie! Polecam!

Mariusz
14/09/2020

Witam!

Po owocnej współpracy z Panią Zuzanną (osobą rekrutującą do projektu) oraz Panem Adamem (koordynatorem projektu) chciałbym wyrazić swoją opinie.

Szczerze powiedziawszy chwilę po opłaceniu hostingu (co jest jedynym kosztem klienta) miałem wątpliwości, czy zwyczajnie nie wtopiłem pieniędzy, jednakże szybko wyprowadzono mnie z tego zdania. Dostałem odpowiedź na każde pytanie (często powtarzające się), traktowano mnie w mojej ocenie profesjonalnie i przy okazji przyjaźnie. Rozmowa z wcześniej wymienionymi osobami zawsze dawała mi to, czego od takiej rozmowy oczekiwałem i zawsze spotykałem się z pozytywnym odbiorem mimo tego, że momentami mogłem być conajmniej męczący.

Podsumowując – jeśli moją opinie czyta właśnie osoba, która zastanawia się w jaki sposób zdobyć małym kosztem profesjonalną stronę internetową dla swojej firmy to odpowiedź jest jedna – Kursy WordPress – atwi.pl 🙂

Kamil N&S
14/09/2020

Dobra obsługa. Polecam 🙂

Julia
14/09/2020

GORACO POLECAM,SWIETNA WSPOLPRACA,NIE UKRYWAM ZE NIE JESTEM LATWYM KLIENTEM,STRONA WYKONANA RZETELNIE, WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE. BARDZO DZIEKUJE 🙂

Beauty by Hrynkiewicz
14/09/2020

Polecam wykonanie strony przez te firmę:) Moja strona została wykonana szybko, sprawnie, zgodnie z wszystkimi życzeniami i poprawkami. Jestem zadowolona. Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które zajmowały się tworzeniem mojej strony za rzetelność i super kontakt, w fajnej atmosferze. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie:)))

Adrianna Grych
08/07/2020

Strona skrojona na miarę. Bardzo dobry kontakt z klientem i uwzględnianie jego potrzeb i sugestii. Współpraca przebiegała w sposób wzorowy. Efekt rewelacyjny. To była przyjemność móc współpracować z Wami. Dziękujemy za profesjonalizm 🙂

Love Lights
08/07/2020

Mimo zmiany osoby obsługującej w trakcie projektu poszło sprawnie i szybko. Dobra komunikacja i zrealizowane wszystkie sugestie (łącznie z listą poprawek). Jestem zadowolony i będę polecał.

Maciej
08/07/2020

Dobra współpraca!Serdecznie Polecam:)

Marcin
08/07/2020

Strona wykonana wedle wszystkich naszych wytycznych, spełnia wszystkie oczekiwania. Dobry kontakt, miła atmosfera. Polecamy!

Jointly
16/06/2020

Kontakt jest dobry, terminy są dotrzymane, ale oczekiwałam więcej od strony, nie tego chciałam, chociaż starałam się wypełnić formularz bardzo szczególnie. Osoba, która tworzyła moją stronę, nie zwróciła uwagi na szczegóły i życzenia.

Hair Gloss Sp. z o.o.
28/05/2020

Bardzo sprawny kontakt, strona wykonana profesjonalnie!
Grafika przejrzystość, wszystko na duży plus.
Mocno polecam

Taxi Kudowa Zdroj Dworzec PKP
14/05/2020

Bardzo miła obsługa, świetny kontakt z klientem na każdym etapie współpracy. 100% zadowolenia. Polecam!
Jacek Gajewski
dyrektor Centrum Kultury w Dobrej

Centrum Kultury w Dobrej
30/04/2020

Solidna firma godna polecenia. Błyskawicznie wykonali mi stronę zgodnie z wszelkimi moimi życzeniami. Według mnie i kilku osób, które poprosiłam o opinię moja strona prezentuje się bardzo dobrze i profesjonalnie zarówno na telefonie jak i komputerze. Jestem bardzo zadowolona i w 100% polecam. Dziękuję bardzo całemu zespołowi i pozdrawiam Was serdecznie, robicie super robotę 🙂

Patrycja Picha sculptor
24/03/2020

Strona zaprojektowana idealnie pod mój gust! Super współpraca, a efekty jeszcze lepsze. Polecam!

Łukasz
17/03/2020

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, która przebiegała wzorowo! Strona została wykonana w krótkim czasie zgodnie z informacjami z formularza i idealnie odpowiada moim wymaganiom. Dziękuję!

Dominika Social Boom
17/03/2020

Strona została wykonana na wysokim poziomie, w 99% spełnia moje oczekiwania.

Projektantka
17/03/2020

Nic dodać nic ująć. Pomimo wymagań otrzymaliśmy szybką pomoc jak i wykonanie. Polecam serdecznie.

sportimind
27/03/2019

Przede wszystkim dziękuję za współpracę i cierpliwą rozmowę, która pewnie poirytowałaby niejednego pracownika. Jestem wymagającą osobą ze względu na moją pracę i obowiązki. Jestem zachwycona podejściem tej firmy, na wszelkie pytania dostałam szybkie odpowiedzi i wyjaśnienia, co do rzeczy, o których nie miałam pojęcia.

Katarzyna
27/03/2019

Strona internetowa świetnie zaprojektowana pod moją działalność i moje wymagania. Przede wszystkim cierpliwi i młodzi ludzie, co się rzadko w tych czasach zdarza. Po prostu super.

Epax
27/03/2019

Przyjazna strona w połączeniu z wykonaniem dała mi bardzo miłą niespodzianke. Dzięki niej zyskałam równie zadowolonych klientów. Polecam 🙂

Magdalena
27/03/2019

Jestem pod wielkim wrażeniem otrzymanej strony. Przejrzystość mojej strony, a przede wszystkim profesjonalizm przy współpracy pozytywnie mnie zaskoczył. Polecam serdecznie.

Wytworniatrzy
27/03/2019

Strona sprawuje się znakomicie. Zespół który nad nią pracował zna się na rzeczy!
Gorąco polecamy.

nagdimaranipolska
27/03/2019

Zero problemów ze współpracą, a strona wygląda naprawdę świetnie.

warsawroyalstay
27/03/2019

Bardzo fajna i profesjonalnie stworzona strona. Nie spodziewałem się takiego efektu. Firma jak najbardziej na plus 😀

Korchem
27/03/2019

Pełen profesjonalizm, szybki odzew na wysłane zgłoszenie. Po wyznaczonym terminie strona wystartowała. Przejrzysta, czytelna, nic się nie zlewa i nic nie najeżdża, zoptymalizowana i dopasowana do każdego urządzenia. Polecam.

Tomasz
27/03/2019

Przemiła obsługa oraz super podejście do klienta.

Andrzej
27/03/2019

Po zgłoszeniu na email’u mojego zainteresowania dostałam szybki odzew od firmy. Następnie po wypełnieniu formularza i wysłaniu go dostałam telefon zwrotny z pytaniami o stronę.
Wszystko zostało dopasowane idealnie do moich potrzeb.
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Serdecznie polecam 🙂

Lidia
25/02/2019

Otrzymana strona spełniła moje wymagania, a wszystkie poprawki zostały naniesione niemal natychmiastowo.
Kontakt z firmą był na bardzo wysokim poziomie.
Polecam.

betterware
25/02/2019

Podstawą reklamy w tych czasach jest strona internetowa, która trafi do każdego. I właśnie taką otrzymaliśmy, wygląd oraz kolorystyka została idealnie dopasowana. Polecam bardzo.

Rally Team RT
25/02/2019

Stworzyli mi przejrzystą, nowoczesną stronę, dokładnie taką, jaką sobie wymarzyłam! Bardzo mi się podoba, a co ważniejsze – moim klientom również.

marczykdesign
25/02/2019

Dołączyłam do projektu i absolutnie nie żałuję. Ciężko mi było przelać moje myśli i marzenia odnośnie mojej nowej strony „na papier” ale zespół idealnie trafił w moje upodobania i gust. Polecam serdecznie!

Agnieszka
25/02/2019

Stworzona strona przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i wszystkim serdecznie polecam.

Reagenics
25/02/2019

Współpraca przebiegła szybko i sprawnie, po 2 tygodniach dostałam gotową stronę i cały czas z niej korzystam. Gorąco polecam!

Paweł
25/02/2019

Jestem pod wrażeniem – zarówno animacji na mojej stronie, jak i logo które idealnie pasuje do mojej branży. Polecam.

Stajnia Wieżyca
25/02/2019

Strona działa super! Stworzona w nowoczesnym klimacie autentycznie przyciąga mi nowych klientów. W przyszłości z pewnością jeszcze skorzystam z tego projektu.

RS koncept
25/02/2019

Moja strona stworzona w ramach tego projektu prezentuje się naprawdę rewelacyjnie. Cała współpraca przy tworzeniu strony przebiegała szybko, sprawnie, a przy tym w bardzo sympatycznej atmosferze. Wszelkie uwagi i poprawki były natychmiast uwzględniane. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!

Korporacja 13
25/02/2019

Nad stroną pracują młode, kreatywne osoby, które widać znają się na rzeczy. Bardzo miła współpraca, a do tego niesamowicie owocna. Dzięki za super stronę!

Tomasz
25/02/2019

W mojej branży liczy się profesjonalizm – moja nowa strona idealnie wpasowuje się w te ramy. Jestem wdzięczny całej załodze, która pracowała nad moją stroną, bo zrobili kawał dobrej roboty 🙂

Urszula
25/02/2019

Zdecydowanie polecam!

Współpraca z Panią Justyną oraz Panem Patrykiem była czystą przyjemnością. Na uznanie zasługuje fakt, iż zawsze byli dyspozycyjni i reagowali na każdą wątpliwość oraz odpowiadali na każde pytanie.

Strona wygląda bardzo profesjonalnie, a jej wygląd przerósł moje oczekiwania. Ogromne podziękowania dla całego teamu!

Wiktoria
26/09/0202

Dodaj swoją opinię

Wziąłeś udział w projekcie? Podziel się swoją opinią, to dla nas bardzo ważne. Dziękujemy ❤️

Pole wymagane

rating fields